Skip to main content

Кілька простих ідей упаковки подарунків.

Упаковка подарунків своїми руками

Антикризові заходи

Класичний прийом упаковки коробок нам показали на прикладі газети: на ній добре видно кожен згин і кут, а крім того, при акуратному зверненні і доречному декорі, вона і сама відмінно замінить обгортковий папір. До неї добре підійдуть природні матеріали зразок шишок,ялинових гілок і мотузок, а от про стрічки, стрази та інші глянцеві прикраси варто забути. Материалы: газета (мы взяли «Ведомости»), бечевка, пуговицы. Инструменты: двусторонний тонкий скотч и ножницыШаг 1. Возьми газету и вытащи наугад один из разворотов. Проверь содержание материалов и пойми, насколько они подходят твоему подарку. После этого поставь коробку на лист газеты и загни один из краев до ребра верхней грани.Шаг 2. Сделай то же самое с противоположным краем газеты: загни его до середины боковой грани и отрежь все лишнее.

Матеріали: газета (ми взяли «Ведомости»), мотузка, гудзики. Інструменти: тонкий двосторонній скотч і ножиці

ВАЖЛИВО: Коли ти упаковуєш подарунок, обов'язково клади його на папір кришкою вниз, щоб всі шви були на дні коробки.

Чоловічий подарунок

Як упакувати подарунок для чоловіка? Обгортковий папір яскраво-червоного кольору, який дарує святковий настрій і тепло, важко замінити інший. У поєднанні з золотою стрічкою і білої пряжею подарунок виходить таким затишним, що стає очевидним: його загортали з любов'ю.

Материалы: рулон оберточной бумаги, пряжа, атласная/репсовая лента толщиной 1 см, елочная игрушка. Инструменты: двусторонний тонкий скотч, ножницы, клейШаг 1. Положи коробку на красную бумагу. Повтори ту же схему, что была проделана с газетой до шага 10. Если есть погрешности в складках бумаги, и крутя подарок, ты увидишь ее оборотную сторону (в нашем случае она была белой), то заверни край, прежде чем нШаг 2. Оберни подарок золотой или бежевой лентой так, чтобы получилась ровная полоска. Натянув ее вокруг коробки, склей кончики ленты с помощью клея или скотча.

Матеріали: рулон обгорткового паперу, пряжа, атласна/репсова стрічка товщиною 1 см, ялинкова іграшка. Інструменти: тонкий двосторонній скотч, ножиці, клей

Багатошаровість: коробка в коробці

Марія Желєзнова

Складна упаковка для тих, хто любить сюрпризи і таємниці, а також поетапне досягнення мети. Вона дозволяє красиво упакувати кожен подарунок, якщо ваш складається з декількох частин, і закінчити найціннішим. Наприклад, змусити адресата подумати, що ви подарували черговий шарф, коли в самій маленькій коробочці лежать годинник або айфон.

Материалы: три коробки разных цветов, размеров и форм, наполнитель для коробок, елочная игрушка, рулоны оберточной бумаги. Инструменты: двусторонний тонкий скотч, ножницы, клейШаг 1. Возьми подарок в маленькой коробочке и положи его в среднюю коробку с наполнителем (можно взять мишуру, солому, гофрированную бумагу, сизаль).Шаг 2. Упакуй среднюю коробку в новогоднюю бумагу по схеме из пункта «Антикризисные меры».

Матеріали: три коробки різних кольорів, розмірів і форм, наповнювач для коробок, ялинкова іграшка, рулони обгорткового паперу. Інструменти: тонкий двосторонній скотч, ножиці, клей

-

Червоний оксамит: упаковка з тканини

Марія Желєзнова

Як ще можна зробити цікаву упаковку для подарунка? Інша варіація упаковки в пристрасному червоному кольорі — це, мабуть, сама швидка у виконанні упаковка (на неї піде не більше п'яти хвилин), але одна з найдорожчих, так як хороший текстиль в даному випадку важливий не менше, ніж сам подарунок.

Материалы: овальная коробка, ткань, золотая лента. Инструменты: ножницыШаг 1. Возьми овальную коробку, большой кусок плотной ткани и золотую репсовую или атласную ленту средней толщины. Поставь коробку в центр ткани.Шаг 2. Собери края ткани над коробкой в узел и аккуратно расправь складки.

Матеріали: овальна коробка, тканина, золота стрічка. Інструменти: ножиці

P. S. У нашому випадку з червоним оксамитом і золотою стрічкою додатковий декор не потрібен (матеріали і без того поєднувалися розкішно). Цей варіант оформлення підходить, якщо ти не хочеш псувати тканину і, більш того, збираєшся загорнути новорічний подарунок у корисну упаковку. Ти можеш загорнути його в хустку або шарф.

Ескімо

Марія Желєзнова

Забавна упаковка буде красиво виглядати на невеликій коробці і порадує твою подругу або молодшу сестру. 15-20 хвилин — і в твоїх руках морозиво, яке не розтане до бою курантів.

Материалы: маленькая прямоугольная коробка, фольга, рулон бумаги шоколадного цвета, золотые звездочки. Инструменты: двусторонний скотч, ножницы, клейШаг 1. Возьми маленькую коробку и оберни ее коричневой бумагой по схеме «Антикризисные меры», оставив одну из боковых граней не загнутой.Шаг 2. Есть два варианта того, как можно сделать палочку мороженого. Ты можешь сделать в боковой части коробки прорезь и вставить в нее длинную палочку, обернутую в фольгу. Или прикрепить толстую скрученную полоску фольги к узкой грани коробки с помощью с

Матеріали: маленька прямокутна коробка, фольга, рулон паперу шоколадного кольору, золоті зірочки. Інструменти: двосторонній скотч, ножиці, клей

Інструкція з пакування подарунків:

  1. Самі модні напрямки в упаковці — еко-стиль і мінімалізм. Покупці все рідше просять створити для них розкішну упаковку та все частіше вибирають крафтовую папір.
  2. Коли упаковуєш подарунок у папір, обов'язково переверни його кришкою вниз, щоб всі шви були на дні коробки.
  3. Наповнювач для коробки можна зробити самостійно, склавши аркуш звичайної або крафтового паперу гармошкою і нарізавши його тонкими смужками.
  4. Прикрашай подарунки ялинковими іграшками. Всередину старих скляних виробів можна засунути найтонші гілочки, наповнювачі,що нагадують сніг, та інші мініатюрні і легкі за вагою матеріали, які додадуть іграшок новий вигляд.
  5. Працюючи з красивими коробками, намагайся не торкатися їх і не приклеювати до них папір, стрічки та прикраси. По?перше, це вважається моветоном, по-друге, це зробить коробку «одноразової» і не придатною для подальшого використання.
  6. Прикрашати подарунки можна використовуючи ялинові гілки, шишки, сушені квіти і ягоди, а також інші натуральні матеріали. Включи фантазію і придумай, як за допомогою підручних засобів можна декорувати загорнуту в папір коробку. Якщо зробити якісну паперову базу, далі в хід може піти все що завгодно.

Ideas by Garna.

Comments